Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


Web oslavil 13. narozeniny! Co je nového?

9. 1. 2020

Nedávno, přesněji 7. ledna 2020 oslavil web své 13. narozeniny.

Neskromně si myslím, že se zde udělala spousta práce. Od založení jednotlivých sezon, vizitek spoustě hráčů, které se postupně snažím předělávat, tak aby vizitka hráče byla stoprocentně postavená na angažmá hráče ve Zlíně, poodkryla zajímavosti, nebo ukryté souvislosti. Především pak u hráčů původem odjinud. A až v další části článku následně shrnu další kariéru. Je to i proto, že chci mít na webu své, nikoliv někde převzaté odjinud.

Přibývají také postupně v jednotlivých sezonách v rubrice vzájemné zápasy další odkazy na jednotlivá utkání, kde se s novým kolegou Pavlem Janoškem snažíme vrátit co nejvíce do historie a poodkrýt i již dávno zapomenuté bitvy.

Je hotový i kalendář, kde se dozvíte, kteří hráči i jiní sportovci slaví třeba společně s Vámi narozeniny, nebo co se v den Vašeho narození v historii událo. Postupně jej stále doplňuji stejně jako čísla dresů, která se ve Zlíně nosila. Založil jsem i kroniky zlínských klubů z 30. a 40. let. K dispozici je již také seznam autorů hattricku, premiér, nebo klubových rekordů, s další várkou už finišuji. Nedávno jsem přidal také rubriku kuriozit spojených se Zlínem.

Ani Vás o všem neinformuji na Facebooku, protože byste byli zahlcení téměř každý den. Pokud jsem se tedy nevěnoval dokumentu o zlínském hokeji, nebo přípravě nevydané knížky Luďka Čajky.

Snažím zveřejňovat pouze to nejlepší a průběžně.

Nedočkáte se tedy žádných PREMIUM článků, jako v poslední době  je moderní snad ve všech předních médiích. Víte proč? Vydavatelství totiž zjistila, že za informace lze platit nejen tím, že si koupíte tištěné noviny, ale také na internetu. Stejně jako například pekaři chtějí zaplatit za rohlíky.

Někteří kamarádi se mě nedávno ptali na totéž. Tady nic takového nechci zavádět, protože vše dělám dobrovolně, z vlastní vůle a pro zábavu. Zároveň jsem ale i díky dotazu na placené články přišel na to, abych i z této práce pro web měl alespoň minimální finanční užitek, když zároveň chci, aby jeho obsah byl i nadále zdarma. 

Vážně jsem zvažoval i reklamy, ale nakonec jsem od záměru upustil. Protože je fakt paráda, že se nemusíme proklikávat otravnými reklamami. Tímhle jsou možnosti výdělku nekomerčního webu omezené. 

Provoz webu ale zdarma není. Především pak jeho tvorba mě od roku 2007 stála již tisíce hodin práce. Díky neustálému shánění materiálů, bádání, komunikaci s lidmi a doplňování se mi podařilo vytvořit obsah čítající téměř dva tisíce založených stránek, stovky článků a dopracovat se k návštěvnosti přes dvě stě tisíc.

Jestliže si moji práci ceníte a chtěli byste mě podpořit, nabízí se možnost dobrovolného finančního daru, který by mi pomohl alespoň pokrýt roční náklady za roční poplatky domény e-stranky.cz pohybující se v řádech tisíců korun a motivoval mě k další práci na obsahu webu.

Jelikož zároveň netrpím finanční nouzí, hned 30% z Vaší libovolné částky můžete přispět na dobrou věc. Sami si můžete vybrat, kam Vaše peníze poputují. Sledge hokejistům Zlína? Nebo snad do útulku pro zvířata na Vršavě?

V případě dalšího zájmu se ZDE dozvíte i další organizace, kterým můžete přispět a zároveň platební údaje. Pokud budete posílat bez předchozí domluvy, do zprávy pro příjemce prosím napište název organizace.

30% z Vašich peněz odešlu nejpozději do 5 pracovních dnů na účet uvedené organizace, kterou zároveň se záměrem přispět kontaktuji. Vy si vše samozřejmě můžete také kdykoliv zkontrolovat.

Samozřejmě je vše dál na dobrovolné bázi, takže pokud nevidíte důvod peníze poslat, čtěte a web prohlížejte dál zcela zdarma a neomezeně jako doposud. Edit. 15.5. 2020. Bohužel se ke mne dostala informace, že jsou informace na webu zneužívány a kopírovány třetí osobou. Proto budou některé klíčové části stránek zamčeny, ale dostupné pouze na vyžádání na telefonu 724 516 031 zcela zdarma.

Děkuji Vám za věrnost za celých 13 let a budu se na spolupráci těšit i nadále.

S pozdravem Daniel Ostrčilík