Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


2011/2012 Kladno - Zlín 3:2

Hokejisté PSG Zlín nedosáhli na tři body ani popáté v řadě, neboť v utkání 42. kola Tipsport extraligy prohráli na ledě Kladna 2:3. Berani dokázali v polovině zápasu vyrovnat, ale domácí rozhodli o výhře dvěma brankami během pěti minut ve třetí třetině. Odpověď Zlína už na srovnání stavu nevedla. Branky zaznamenali Martin Hamrlík a Petr Holík. Vlachova družina po delší době opustila postavení v první šestce. Zlín hraje ve čtvrtek doma s Třincem, začátek v 18.10 hodin.

Tým PSG Zlín nastoupil k zápasu bez zraněného útočníka Pavla Kubiše (naražená žebra) a trenér Rostislav Vlach zredukoval sestavu na tři formace. V brance se objevil Jakub Sedláček, který dostal přednost před Lubošem Horčičkou. Berani začali aktivně, ale ve třetí minutě Köhler těsně minul Cháberovu branku. Za Kladno zahrozil v osmé minutě Knotek, následně pálil Procházka. Pak domácí odolali při Dragounově trestu. Následně ztroskotal na Cháberovi Köhler a při Čájánkově vyloučení se radovali z vedení Rytíři. Hovorka si udělal prostor na brankovišti a po Látalově přihrávce propasíroval puk za Sedláčka. Následně jej prověřil Kalla, na druhé straně střílel opět Köhler. Zlín byl ve střelbě aktivní, ale kladenský gólman vyrovnání nepřipustil.

V úvodu druhého dějství Kladno přestálo Posmykův trest, sami domácí pak ale při Řezníčkově vyloučení Sedláčka vůbec neohrozili. Při Kallově pobytu na trestné lavici zhatila kladenské přečíslení dvou na jednoho Kuchlerova nepřesná přihrávka na Procházku. Zlín smazal ztrátu po polovině zápasu, když ještě Chábera pokryl Leškovu nebezpečnou střelu, ale v pokračující akci už jej překonal Hamrlík. Za pár vteřin měl další šanci Ondráček. Stav nezměnila ani přesilovka Kladna či pokus Romana Vlacha na druhé straně.

Otočit stav mohl tým PSG ve 46. minutě, když Lepineovi sebral puk Leška, ale Chábera jeho blafák vystihl. Kladno zareagovalo náporem. Dragounova rána se otřela o horní tyč a vzápětí už se Rytíři radovali po Posmykově střele. O zvýšení na 3:1 se postaral Kalla, který předvedl skvělou práci za Sedláčkovou brankou, předložil puk Lukáčovi, jehož gól si sudí ještě prověřili u videorozhodčího. Další šanci domácích neproměnil Kuchler a v 57. minutě snížil nahozením Holík, když měl Chábera zakrytý výhled. V závěru dohrávali hosté po Galvasově faulu v oslabení, přesto mohli vyrovnat. Leška ale v úniku opět na Cháberu nevyzrál a v další šanci minul Tesařík. Trápící se tým PSG Zlín prohrál popáté v řadě, navíc poosmé z devíti posledních extraligových zápasů. Berani vyklidili pozice v první šestce a ve vyrovnaném středu tabulky se před ně dostaly Vítkovice. Navíc Třinec se dostal na rozdíl pouhých dvou bodů a Kladno ztrácí jen tři body. Přitom Vítkovice a Kladno mají ještě jedno utkání k dobru.

42. kolo Tipsport extraligy 2011/2012: Rytíři Kladno - PSG Zlín 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)


Branky a nahrávky: 15. min Hovorka (M. Látal, Knotek), 47. Posmyk, 52. Lukáč (Kalla) - 32. Hamrlík (Leška), 57. Holík (Melenovský, Köhler)

Vyloučení: 3:4 (Dragoun, Posmyk, Kalla - Čajánek, Řezníček, Linhart, Galvas)

Využití: 1:0

Rozhodčí: Michal Hrubý, Radek Husička - Jiří Gebauer, Vít Lederer

Diváci: 2 627

Nejlepší vyhodnocení hráči: Jaroslav Kalla - Petr Holík

Zásahy brankářů: Jan Chábera 35 - Jakub Sedláček 31


Sestavy - RYTÍŘI KLADNO: Chábera - Posmyk, J. Drtina, Kameš, Lepine, L. Procházka, David Růžička, Pavlů - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Knotek, Kalla - Valský, Lukáč, Kafka - Eberle, Dragoun, Bílek - M. Látal. Trenéři Vojta, Tatíček a Kopecký.

PSG ZLÍN: J. Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Galvas, Tesařík, Řezníček - Holík, Leška, Köhler - Důras, Čajánek, O. Veselý - Melenovský, Roman Vlach (41. min F. Čech), Ondráček. Trenéři Rostislav Vlach a Turek.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář