Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


2011/2012 Kladno - Zlín 1:0

Hokejisté PSG Zlín prohráli v předehrávce 16. kola Tipsport extraligy v Kladně 0:1, když podruhé v řadě nedali ani jeden gól. Trenérská dvojice Rostislav Vlach, Josef Turek po nevydařeném domácím zápase se Slavií přeskupila útočné řady, nicméně k prolomení střelecké smůly to nevedlo. Zápas rozhodla přesná trefa kladenského Bicka v závěru druhé třetiny. Berani hrají v neděli doma s Třincem.

Vlachova družina odjela k utkání po dopoledním rozbruslení na zlínském ledě. Vedle avizovaného maroda Tomáše Linharta (zhmožděné pravé lýtko) se ocitl ve stavu nemocných útočník Michal Důras, kterého skolila chřipka. Naopak po čtyřzápasové stopce se na extraligový led vrátil po lehkém otřesu mozku forvard Pavel Kubiš. Kladno nastoupilo bez potrestaného obránce Libora Procházky a v sestavě Rytířů chyběl také nemocný útočník Bílek, jehož nahradil Bělohlav povolaný z prvoligového Písku. Úvodní dějství moc šancí nenabídlo a po jedné velké měly oba celky paradoxně ve vlastním oslabení. V 10. minutě se před Cháberu, který se vrátil do kladenské branky po jednozápasové pauze, dostal Roman Vlach, ale bekhendem trefil horní tyč. Za čtyři minuty unikl Bicek, obránce Galvas mu však stihnul vypíchnout kotouč.

I ve druhém dějství kralovaly defenzivy. Kladno se neprosadilo při Sýkorově vyloučení a Zlín také nedokázal prolomit střelecké prokletí, přestože trenér Rostislav Vlach před dnešním utkáním zamíchal sestavou. V signalizované výhodě minul Matějíček a při Knotkově trestu si možnost nevypracoval. Pak domácí dvakrát vytvořili závar před Sedláčkem, ale vedení se dočkali v 39. minutě po nenápadné akci. Nejdříve hosté zblokovali Kuchlerův pokus, ale Bicek z levého kruhu už prostřelil zlínského gólmana. Zvýšit mohl v úvodu třetí třetiny Knotek, branku však minul. Zlín se snažil odpovědět, ale Kladno jej do nebezpečných situaci nepouštělo.

Další možnost Rytířů měl obránce Drtina, který se dostal do úniku, ale tvrdou střelu zblízka Sedláček vykryl. Zlínskou možnost při Majeského vyloučení nevyužil bek Matějíček a Chábera ukryl v lapačce i Hamrlíkovu bombu. Zlín se ubránil při Hamrlíkově trestu a v 55. minutě měl štěstí, že po Piskáčkově přihrávce netrefil Kafka odkrytou branku. Snahu o zlínský nápor v závěru oddálilo Köhlerovo vyloučení. Dvě šance pojistit výsledek měl Bicek, jehož bekhendový pokus nejdříve kryl Sedláček a v závěrečné power play ještě trefil tyč. Kladenský Chábera díky další nule prodloužil svou neprůstřelnost na 141 minut a 44 vteřin. Tým PSG Zlín promarnil návrat na první místo a podruhé v řadě prohrál, přičemž opět nestřelil ani jeden gól. Střelecký půst zlínských Beranů trvá již dlouhých 150 minut, naposledy se trefil ve 30. minutě zápasu s Mladou Boleslaví obránce Tomáš Linhart!

Předehrávka 16. kola Tipsport extraligy 2011/2012: Rytíři Kladno - PSG Zlín 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Branka a nahrávka: 39. min Bicek (Kuchler)

Vyloučení: 5:5 (Knotek, Toman, Kuchler, Knotek, Majeský - Kubiš. F. Čech, Sýkora, Hamrlík, Köhler)

Využití: bez 

Rozhodčí: Martin Fraňo, Vladimír Pešina - Miloš Bádal, Milan Kis

Diváci: 2 259

Zásahy brankářů: Jan Chábera 32 - Jakub Sedláček 29

Nejlepší vyhodnocení hráči: Jan Chábera - Roman Vlach

Sestavy - RYTÍŘI KLADNO: Chábera - David Růžička, J. Drtina, Lepine, Toman, Majeský, Piskáček - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Melka, Kalla - Eberle, Knotek, Diviš - Valský, Bělohlav, Kafka. Trenéři: Vojta, Tatíček a Kopecký.

PSG ZLÍN: Sedláček - Hamrlík, Zámorský, Matějíček, Galvas, Míka, Lučka, Tesařík, Řezníček - O. Veselý, Leška, Köhler - Holík, Roman Vlach, Čajánek - Finsterle, T. Sýkora, Ondráček - Kubiš, Honejsek, F. Čech. Trenéři: Rostislav Vlach a Turek.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář