Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


05-06 Vsetín - Zlín 1:1

Oba brankáři působící dlouhodobě v HC Hamé se ve vzájemném souboji činili a především díky Martinu Altrichtrovi bylo skóre dlouho vyrovnané. Medvědi měli po většinu zápasu více ze hry, často stříleli, na bilanci vyložených šancí to příliš vliv nemělo. Ve třetí třetině nastoupil v domácí brance Sasu Hovi a Vsetín byl lepším mužstvem. Další gól už ale nepadl - přestože v prodloužení jeli hráči HAMÉ třikrát sami na brankáře.

Hosté vstoupili do utkání o dost lépe a Altrichter se měl už od začátku co ohánět. V 1. minutě našel Malinský před bránou zapomenutého Melenovského, ale skóre zatím vydrželo beze změny. Ne už tak v čase 1:35 - Ivan Rachůnek si počkal na odražený kotouč a uklidil ho k tyčce vsetínské klece. Vsetín odpověděl rychle. Na konci 6. minuty odrazil Rob svou střelu o brusli Radima Hrušky a bylo vyrovnáno. Gólman Murín se musel obávat i o chvíli později, když se puk prapodivně odrazil od mantinelu až do pravé tyčky jeho branky. Hosté se do klaksonu snažili přetlačit Vsetín rychlým bruslením a hbitým forčekingem, leč remíza platila i nadále.

Zřejmě nejlepší útočník zápasu Ivan Rachůnek si v polovině zápasu povodil celou vsetínskou obranu a trefil lapačku gólmana Altrichtra. Ten jisté brance zabránil famózním skokem. Domácí se mohli zvednout při přesilovce, Janků trefil tyč. Před odchodem do kabin u tyčky dorážel Dubec, jenomže Murín prostor utěsnil dokonale.

Ve třetí třetině se karta obrátila, přestože ze zápasu kvůli potížím s tříslem odstoupil brankář Altrichter. Vsetín si začal tvořit šance a mnohokrát vše záviselo jen na zákrocích Igora Murína. Ten nejlepší vytáhl slovenský gólman při trestném střílení. Jeho exspoluhráč Martin Jenáček zkoušel střílet pod horní tyčku, po svém pokusu mohl jen zklamaně pozorovat mistrný švih Murínovy lapačky. Vše se odehrálo v oslabení, které Medvědi odehráli prachbídně. Ještě v téže zlínské přesilovce měl tutovou šanci Janků. Domácím sebevědomí stoupalo s každou podařenou akcí, Valko mohl rozhodnout, ale těsně před Murínem už neměl moc času něco s pukem udělat.

Prodloužení notně pocuchalo fanouškovské nervy - hosté třikrát uháněli na Hoviho, třikrát mohl finský brankář přijímat gratulace spoluhráčů. Nejdříve Leška mírně z úhlu, potom dva čistokrevné nájezdy neproměnili Vosátko s Kristkem.

HC Hamé tak remizoval se Vsetínem 1:1 a už za necelých 24 hodin jej čeká domácí souboj s pražskou Spartou.     

 

Vsetínská hokejová - HC Hamé 1:1 po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Rob (Gorev, R. Hruška) - 2. Rachůnek (Barinka).

Vyloučení: 5:7
Využití: 0:0
Diváci: 3520
Rozhodčí: Minář - Lederer, Gebauer 
 

Vsetínská hokejová: Altrichter (41. Hovi) - Hrabal, Kučný, Horák, Bauer, Luža, Bolf - Valko, Stantien, Demel - Janků, Steiner, Jenáček - Gorev, R. Hruška, Rob - Dubec, Bacul, Duba.

HC Hamé: Murín - Hamrlík, Blaťák, Nosek, Malinský, Vosátko, Zubíček, Houdek, Galvas - Špilár, Leška, Záhorovský - Okál, Král, Melenovský - Barinka, Čech, Rachůnek - Kubiš, Kristek, Mokrejš.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář